Skincare

ALLESKUNNER

De 04 Coconut Melt van Dr. Jackson’s is eigenlijk een product dat iedereen in huis zou moeten hebben. Want het is echt een beetje een alleskunner. Nou ja, het kan niet stofzuigen en je kunt het ook niet als vaatwasmiddel gebruiken, dus misschien moeten we de verwachtingen bij het woord alleskunner ietwat temperen. Het is een 100% gecertificeerd organische kokosolie. Kokosolie staat bekend om zijn verzachtende en elastische eigenschappen, maar ook om het feit dat het op kamertemperatuur niet vloeibaar is. Je moet het dus met de hand laten smelten. Gebruik het bij droogheid en daardoor onrustige huid, of om fijne lijntjes wat mee te verzachten. Op het gezicht gebruiken wij het bij voorkeur voor het slapen, omdat het wat vettig kan zijn, zeker als je te veel gebruikt. Maar probeer het ook maar eens op de lippen of nagelriemen. Ook op droog haar of bij gespleten haarpunten werkt het prima. Let hier ook op dat je echt minimaal gebruikt. De creatieve make-upper kan hem ook nog gebruiken voor extra accenten, met name bij fotoshoots werkt dat erg mooi.

Dr. Jackson’s  04 Coconut Melt 50ML € 30,-  www.retreat.nl

Geef een reactie