Geuren, Man

OUD MAAR NIEUW

Tabac is een merk dat echt heel lang bestaat. Als Pierre aan Tabac denkt, dan komt op een of andere manier ook het beeld van zijn vader die zich voor de spiegel in de keuken aan het scheren was. Nat natuurlijk, want nat was toch wat mannelijker dan elektrisch. Althans dat was het beeld toentertijd. Na het scheren was er dan een flinke plons Tabac in de handen, wat rijkelijk over het gezicht en nek verdeeld werd. Een aangenaam geurende vader en keuken was het resultaat. De oude Tabac bestaat nog steeds en is nog steeds succesvol, maar er is nu ook een nieuwe, die een beetje als eerbetoon gezien moet worden op de Tabac Original. De nieuwe heet Craftsman, wat staat voor vakmanschap. Niet veel poespas, lekker fris en pittige noten, die mooi blijven hangen. We vinden het een verrassende geur waar we wel voor vallen. Waarschijnlijk net als Pierre zijn vader, als hij nog op deze wereld zou zijn.

Tabac Original Craftsman Eau de Toilette 50ML € 24.90 www.tabac-original.com

Geef een reactie