Beauty, Make-up

DE VROUW VAN


Achter ieder merk zit altijd de kracht van een vrouw. In dit geval is dat Ellen Wilmink, jawel vrouw van. Ellen is degene die ons altijd op de hoogte houdt van alle ontwikkelingen en is ook iemand die met veel enthousiasme over de producten van Oolaboo kan vertellen. De laatste keer dat Pierre bij haar op bezoek was in de pop-up shop op de Hobbemastraat in Amsterdam (die was er maar kort, maar was succesvol, dus wellicht komt er een vervolg) keek ze deskundig, maar uiteraard ook kritisch naar het hoofd van Pierre. Zonder een negatief woord te zeggen, wat op zich best knap is als je het hoofd van Pierre kritisch bekijkt, gaf ze Pierre deze Truffle Eye Cream. Dit is een oogcontourcrème met hyaluronzuur, schizophyllan en ook een stukje stamceltechnologie. De crème zet de huidstamcellen aan het werk om collageen en elastine te produceren, waardoor de huid steviger wordt. Heel lief van Ellen natuurlijk, zo kan Pierre zijn wallen en rimpels weer wegwerken. Het is kennelijk nodig vindt Ellen.

Truffle Eye Cream 15ML € 40.95

Geef een reactie