Skincare

3 in 1


We hebben het al vaker gehad over het nut van goed reinigen van de huid. Het liefst 2 keer per dag, in de ochtend en in de avond voordat je gaat slapen. Wij doen dat trouw natuurlijk en ook op kantoor doet onze crew het trouw. Voor onze projectcoördinator A, die van iedereen op kantoor het meest gebruik maakt van de zogenaamde poederdoos. Dus voor haar is reinigen nog belangrijker. A is dan ook fan van de Wipe Off Nectar van Oolaboo. Dit is een wat ze noemen een 3-in-1-product: reinigingsmelk, make-up-verwijderaar en tonic in één samenstelling. Het kan voor ieder huidtype gebruikt worden (dus ook voor het gevoelige huidje van A). Het reinigt en verwijdert uitstekend, maar het verzorgt ook nog. Natuurlijk heb je nog dag- of nachtverzorging nodig, maar je huid frist enorm op van deze nectar en droogt al helemaal niet uit, wat je bij veel reinigingsproducten vaak hebt. We snappen dat A deze op haar boodschappenlijstje had gezet.

Oolaboo Wipe Off Nectar 200ML € 39.95

Geef een reactie