Beauty, Man, Skincare

KLEINE CORRECTIE


Vorige week waren we zo enthousiast over Paula’s Choice. Niet over de foto’s die Paula van ons gemaakt had, maar wel over de producten. Voor de duidelijkheid zeggen we dat er maar even bij. Helaas is in de communicatie met Paula ietwat misgegaan, want we lieten een mooie starterskit voor mannen zien. Dat vonden we wel handig en dat was deze kit dus ook. Was, want Paula liet ons weten dat deze kit niet meer gemaakt wordt. De kans dat je hem nog ergens vindt, is dan ook niet heel erg groot. Paula heeft daar wel een oplossing voor, want van veel producten is er ook een kleine reisverpakking beschikbaar. Klein is deze face wash overigens niet, want er gaat wel 177ML in (rare maatvoering, vinden wij). Je kunt er in ieder geval vaak je gezicht mee wassen en mannen zouden dat vaker moeten doen. Een schone huid voorkomt verstopte poriën en daarmee ook weer een onrustige huid. Liefst 2 keer per dag, maar als je 1 keer doet zijn we ook al blij!

www.paulaschoice.nl

Geef een reactie