Beauty, Skincare

BRITSE BAN?


Afgelopen week waren er weer Europese verkiezingen. Het stemmen is een recht dus wij maken van dat recht dan ook dankbaar gebruik. Mensen die niet stemmen moeten vooral niet zeuren, is onze bescheiden mening. Het lijkt erop dat we nog Europees blijven, als we uitgaan van de verkiezingsuitslag. Gelukkig maar. In Engeland zijn ze minder zeker van hun geluk, want Brexit, en daarmee waarschijnlijk een complete chaos, is aanstaande. Theresa May is nu ook exit en het is afwachten wat er bij onze Britse buren gaat gebeuren. Er gaan stemmen op om Britse producten te boycotten. Daar zijn we geen voorstander van, want dan missen we de leuke producten van Beauty Kitchen, zoals de Raw Inventions Berry British Sustainable Beauty Oil. Het zit in een klein flesje, maar het is een ontzettend fijn product, waarmee je je gezicht heel makkelijk op standje wakker zet. Brexit vinden we stom, maar dit Britse product is fabulous!
Beauyt Kitchen Berry British Sustainable Beauty Oil 30 ML € 23,99

www.hollandandbarrett.nl

Geef een reactie