Geuren, Styling

NEPTAS

Vandaag hebben we twee tassen in ColorStories, maar deze van Marc Jacobs is geen echte tas maar een overheerlijk parfum. De verpakking is inmiddels wel bekend, zo niet een klassieker en wellicht een grote bijdrage aan het enorme succes van de geur Decadence. Decadence past goed bij de outfit van de vrouw. Toen Pierre nog in de mode zat en vrouwen aan het vroegen of een kledingstuk ordinair was, dan zei hij altijd: “De kleding is niet ordinair, degene die het draagt maakt het ordinair.” Dat is bij Decadence eigenlijk precies hetzelfde, de geur is niet decadent, maar degene die hem draagt bepaalt of zij decadent is of wil zijn. Niet alleen de verpakking maakt de geur overigens tot een succes want de geur zelf is zwoel en sexy. De behoorlijke dosis amber zorgt daar natuurlijk voor, maar de mix met o.a. Bulgaarse roos, iriswortel, pruim, saffraan en warm hout is de reden dat Ingrid groot fan is van deze geur.

Marc Jacobs Decadence Eau de Parfum vanaf 30 ML € 65,-

Geef een reactie