Lifestyle

KLEINTJE KERST

Zenology, vooral bekend van de “Ambiance Trigger” (een roomspray), staat bekend om zijn grote flacons met een inhoud van wel 1000ML. Je herkent Zenology dan ook vaak direct, ook al door de enorme spraykop. Ze houden wel van groot denken wij. Je doet er in ieder geval lekker lang mee. Daarom des te opvallender dat Zenology voor hun nieuwste herfst- en/of wintergeur nu ook met een maatje kleiner komt, namelijk 500ML. Wat de gedachte daarachter is, is gissen voor ons, maar als het verzonnen is vanuit de wens dat herfst en winter lekker kort zijn (en je dus minder tijd hebt op de flacon op te maken), dan vinden wij het een bijzonder goede wens en dus ook goede gedachte. De nieuwe creatie heet Pomander en doet ook direct aan de koudere dagen denken, want de geur van sinaasappel, kruidnagel, kaneel, kardamom, wat vetiver en hout is onmiskenbaar winterse huiselijkheid. Als er een ingebouwde muziekchip van Mariah Carey’s ‘All I want for Xmas’ in de flacon zou zitten, was het feestje compleet.

Zenology Ambiance Trigger Pomander 500ML € 59,- o.a. bij Skins www.zenology.com

 

 

Geef een reactie