Geuren

ZWARTE JASMIJN

Het juwelenhuis BVLGARI maakt al vanaf 1994 damesgeuren (de eerste was BVLGARI Pour Femme), pas later kwamen de herengeuren erbij.  Iedere geur moet passen bij het juwelenhuis en moet er ook uitzien als een juweeltje. Dat geldt dus ook voor de nieuwe serie Splendida Bvlgari die sinds mei in de winkels ligt.

De serie bestaande uit Iris d’Or, Rose Rose en Jasmin Noir, is eigenlijk een eerbetoon aan drie eerdere klassiekers van dit huis, maar dan opnieuw vertaald en uitgevoerd. En dus ook een klassieker met een nieuw jasje, dat volgens Bvlgari doet denken aan een decolleté van een vrouw. Je moet het willen zien, maar wij zien dat niet helemaal, en dat terwijl we toch best visueel ingesteld zijn.

Gelukkig doen onze neuzen nog wel wat we van ze verwachten, want de drie geuren zijn alle juweeltjes voor onze neus. Het meest enthousiast zijn we echter over Jasmin Noir, een oriëntaals aandoende geur, met bloemen, hout, maar ook gardenia, patchoeli en tonkabonen. Natuurlijk zit er ook jasmijn in de geur. Van het bestaan van zwarte jasmijn zijn we niet op de hoogte, maar de kleur van de flacon zal vast de verklaring zijn voor Jasmin Noir.
De Splendida BVLGARI Jasmin Noir Eau de Parfum vanaf 30 ML €65,-

Geef een reactie