Geuren

ZOMERBONBON

Onze vrienden van Viktor & Rolf hebben een nieuwe variatie van hun Bonbon op de markt gebracht. En vergis je niet, de twee modeontwerpers hebben geen uitstapje gemaakt naar de patisserie, maar het gaat hier om een bijzonder succesvolle geur van het duo.

Er was al de gewone Bonbon en de Bonbon Couture en nu is er dus ook de Bonbon Spring Summer. Het gaat hier om een eau de toilette, met een frisheid die goed past bij het mooie weer en gevoel van de lente en/of zomer. Hij is wat zachter, maar nog net zo intens als Bonbon en Bonbon Couture.

We ruiken roze grapefruit en ook wat jasmijn. Het is een vrij zoetige, ook wat bloemige geur, waarin we zelfs wat karamel lijken te ruiken. Een echte zomergeur, alhoewel we ons kunnen voorstellen dat je deze ook in de winter draagt. De flacon is nu (in de bekende strikvorm) uitgevoerd in een lichtroze parelmoerachtige coating en ziet er mooi en designerig uit. Wat wij leuk vinden is dat mode-illustrator en designer Piet Paris de illustraties heeft verzorgd. Daardoor ziet ‘the total package’ er bijzonder aantrekkelijk uit. Wij gaan wel voor dit bonbonnetje!

 

BonBon Spring Summer Eau de Toilette 50ml €69,50

Geef een reactie