Geuren, Man

Water

Water, vuur, lucht en aarde zijn volgens de Griekse oudheid de vier klassieke elementen. Het eerste element, water, is voor Bvlgari al best lang een bron van inspiratie. Water is veelzijdig, wild, machtig en krachtig, maar soms ook weer heel erg rustig en ontspannend.

Water is voor meesterparfumeur Jacques Cavallier van Bvlgari dan ook de bron geweest voor de AQVA lijn. Of zoals hij zelf zegt: “Ik wilde een geur creëren, die de kracht, het karakter en de unieke energie van de oceaan in zich draagt. Ik wilde de magie van de zee, haar energie, aantrekkingskracht en dynamiek overbrengen.”

Leuk bedacht van Jacques, maar hij had er wellicht even bij moeten zeggen welk stukje oceaan, want helaas zijn er ook stukken oceaan die door industrie en vervuiling niet al te aangenaam ruiken. Maar goed, hij zal die stukken oceaan vast niet bedoeld hebben en dat ruiken we ook in AQVA ATLANTIQVE, want daarin vinden we aan de ene kant het verfrissende en vitaliserende van water (gecombineerd met citrusnoten) en aan de andere kant juist amber, hout en basamiconoten. Samen maken ze van AQVA ATLANTIQVE een onverwachte en ook wel wat onstuimige geur voor de sportieve (of wannabe-sportieve), mannelijke man.

Er is ook een after-shave balsem en een shampoo & douchegel.

AQVA ATLANTIQVE Eau de Toilette vanaf 30 ML €54,-

Geef een reactie