Skincare

GROENE ENERGIE

Je zou bijna denken dat Lancôme in de wereld van de groene energie is gestapt, maar dat is dus niet zo. Lancôme is wel gestapt in de Énergie de Vie serie, waarmee Lancôme een oplossing biedt voor mensen die de effecten van het stadse leven ondervinden (denk aan stress, vervuiling, vochtgebrek, roodheid en doffe teint) en willen bestrijden.

Alhoewel Alkmaar, waar wij met ons bedrijf zitten, nou niet direct bekend staat als de meest dynamische en stressvolle stad, vonden we het toch wel interessant om deze nieuwe serie te proberen. De serie bestaat uit een drietal producten: Le Masque Exfoliant, Le Gel Yeux en Le Soin Liquide.

Die laatste is het sterproduct in de serie en ook onze favoriet. Het is een soort all-in-one verzorging en het combineert de eigenschappen van een crème, een serum en een lotion. Het heeft een vloeibare textuur en wordt heel makkelijk door de huid opgenomen. Het geeft ook direct een fris gevoel, niet in de laatste plaats door de aangename geur. Het masker vinden we lekker, maar soms vinden we een masker ook wel veel gedoe. We houden van snelheid en snel effect. In die zin is de Le Gel Yeux fantastisch, want je ogen (of liever de wallen en lijntjes onder je ogen) reageren direct! Kijk, daar houden we van!

Énergie de Vie vanaf € 35,- (Le Gel Yeux).

Geef een reactie