Beauty

DOUCHE DIP(TYQUE)JE

Als je een dipje hebt, dan kun je dit dipje prima wegwerken met Diptyque. Want van Diptyque word je vrolijk. Nou ja, wij worden er vrolijk van, je mag natuurlijk zelf bepalen of jij er blij van wordt. Zo bescheiden zijn we natuurlijk wel.

Vanaf juli kun je met een nieuw product van Diptyque onder de douche. Een grappig en verrassend product, want er gebeurt van alles als je dit product gebruikt. Het is een transparante gel, die zodra hij in contact komt met water verandert in een stevig en aangenaam intens geurende schuim. De shower foam heet Eau Rose, dus het zal je niet verbazen dat je de geur van rozen oppikt onder de douche. Toch zijn het juist de fruitige accenten van de lychee die in combinatie met de rozen deze shower foam tot een douchefeestje maken. Op een of andere manier vonden wij het ook wel een feestelijk effect dat de gel in onze handen zo magisch veranderde. Ook vinden we het feestje dat je, zoals vaker bij Diptyque, makkelijk andere aanvullende producten in deze serie kunt scoren. Denk dan aan een Eau de Toilette, Bodylotion, Zeep etc. Zo maak je er snel een feestje voor jezelf van. Verkrijgbaar bij o.a. Skins en De Bijenkorf.

 

Diptyque Showerfoam Eau Rose 150ML € 34,-

Geef een reactie