Make-up

LIPPEN SOUFFLE

Bourjois brengt een product op de markt met een ietwat vreemde naam: Rouge Edition Souffle de Velvet. Wij moesten echt even bedenken wat we ons daar nou weer bij moeten voorstellen. Maar het product blijkt uiteindelijk niet zo ingewikkeld te zijn als de naam doet vermoeden, want het gaat hier om een serie lippenproducten, waarin verzorging en kleur hand in hand gaan.

De kleuren (8 stuks in totaal) zijn varianten op roze, zoals de naam al doet vermoeden. Het mooie van de lijn is dat het product superzacht aanvoelt op de lippen en als je het draagt je eigenlijk niet het idee hebt dat je iets op je lippen draagt. Het voelt een beetje als een balsem en dat merk je vooral als je het product even op je hand probeert. Je voelt dan dat er behoorlijk wat hydraterende ingrediënten in zitten. Maar het is dus niet alleen verzorgend, want kleurt natuurlijk ook je lippen, waarbij de kleur mooi lang blijft zitten. Bourjois noemt dit het ´zo licht als lucht mat effect´.

Wij zien vooral dat het een niet te dikke textuur heeft, waardoor het een transparant effect heeft (ondanks de kleur) terwijl het toch ook het op dit moment zo populaire matte effect heeft. Grappig is dat er ook nog een geur aan de Souffle zit: we ruiken iets van bosbessen en viooltjes en dat is best aangenaam.

Rouge Edition Souffle de Velvet 7.7ml € 14,49

https://www.bol.com/nl/p/bourjois-rouge-edition-souffle-velvet-3-vipeach-lippenstift/9200000058198617/

Geef een reactie