Geuren

ZOMERSE MAN

Jil Sander SUN Fizz flacon

Als je de flacon van deze nieuwe geur van Jil Sander ziet, denk je onmiddellijk aan de zomer. En de zomer mag van Jil Sander het hele jaar gevierd worden en dat zijn wij best met Jil eens. Om de zomer het hele jaar te kunnen vieren komt Jil Sander met Sun Fizz, een nieuwe geur voor mannen die opgedragen is aan de ‘die hard’ zomerfans. De geurt opent fris en een beetje kruidig door accenten van kardemom. Het hart van de geur is aangenaam door oranjebloesem en groene appel, met een toon van muskusachtig ambergris. En het zomerse effect vind je in de basis van houtachtig amber, gecombineerd met zachte vanille en de altijd lekkere en aanwezige patchoeli. Het is een krachtige, mannelijke en ook frisse geur die ervoor zorgt dat, ook als het weer niet zo mooi is, de zomer in je hoofd blijft zitten en je humeur lekker zonnig blijft. We denken niet dat alle mannen op de wereld een zonniger humeur krijgen van deze geur, maar wat ons betreft mogen ze het proberen. Alle kleine beetjes helpen.
JIL SANDER SUN FIZZ: Eau de Toilette Spray 125 ml € 39,-

Geef een reactie