Beauty

FASHIONABLE FAT II


IMG_3038

 

Wij zijn natuurlijk de uitdaging met de Sculpsure aangegaan. Want uitgebreid onderzoek met o.a. MRI en echografie, heeft uitgewezen dat na 1 sessie al een gemiddelde vetafname van 24% in het behandelde gebied bereikt kan worden. Dus afgelopen week lagen wij met laserkoppen op onze blubberige buikjes. De SculpSure behandeling duurt slechts 25 minuten en is aanzienlijk sneller en effectiever dan alternatieve vetreductie systemen op de markt. Daarnaast is de behandeling niet pijnlijk (wij vonden het wel iets gevoelig) en is er geen sprake van hersteltijd. Een beetje beurs gevoel op de buik hadden we wel. We hebben er niet bij gezegd dat we vooraf onze lichte kater van de avond ervoor hadden weggewerkt met een broodje ei met mayonaise…. Resultaat volgt later!

www.sculpsure.com

 

IMG_3038

Geef een reactie