Beauty

FASHIONABLE FAT I

SculpSure_Rendering

 

In onze eeuwige strijd om “mooi” te blijven, hebben we onlangs weer een nieuw wapen gevonden:  De SculpSure® – de nieuwste innovatie op het gebied van Body Contouring. Gelukkig mag een beetje vet inmiddels weer (graatmager is uit), maar te veel is niet goed. En iedereen herkent dat wel: je sport je suf, eet matig en gezond, maar toch hangt er een irritant blubje over je broek of zit je jeans of jurk net iets te strak op de verkeerde plek. Liposuctie is een oplossing, maar dat is vaak pijnlijk en ook best behoorlijk rigoureus en een ook beetje eng. De Sculpsure is de allereerste FDA goedgekeurde hyperthermische laser voor het effectief verwijderen van hardnekkig vet. En als de FDA (Amerikaanse richtlijn) het goedkeurt, dan is het ook bewezen effectief voor vetreductie van de flanken en buik. SculpSure´s gepatenteerde technologie maakt gebruik van een golflengte laser die geabsorbeerd wordt door de vetcellen. Deze cellen worden door het lichaam, in een tijdbestek van 6 tot 12 weken, op een natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd (en komen niet meer terug!).

Geef een reactie