Styling

BECOME STYLING

IMG_1817

Op onze school The College zijn we begonnen met de opleiding Become Styling. Zes enthousiaste studenten zijn bezig om via deze opleiding uiteindelijk (Fashion) Stylist te worden. Tijdens de les heeft Pierre de studenten gevraagd om te komen met een advies voor zijn kleedstijl. De wereld van Beauty is toch wat anders dan de fashionwereld waar hij vroeger in zat. Dus kreeg Pierre vorige week 6 moodboards gepresenteerd en van iedere student ook 3 kledingsets geadviseerd. Voor zakelijk, vrije tijd en alles wat daar tussen zit. Pierre had aangegeven niet steeds op zwart te willen terugvallen. Opvallend was dat alle 6 studenten Pierre adviseerden om wat vaker een pak te dragen. Maar dan wel een strak gesneden pak, met een kleine twist, omdat het anders te saai zou worden voor Pierre. Met twee studenten, Ringo en Joycelynn is Pierre naar Meyer en Meyer (nieuw in Alkmaar) gegaan om te shoppen.

Geef een reactie