Beauty

WONDERBAARLIJK

nuxe

 

Waarom vinden wij dit product ‘wonderbaarlijk’? Omdat deze droge olie gebruikt kan worden op het gezicht, lichaam en haar. De Huile Prodigieuse bestaat uit zes waardevolle plantoliën (macadamia, hazelnoot, borage, zoete amandel, camelia en Johannesolie) die ook nog eens voor een aangename lente-achtige geur zorgen. Het is ongeëvenaard in zijn vermogen om de huid te voeden, te herstellen en te verzachten. Dankzij de zeer fijne pareltjes, die hun oorsprong in mineralen vinden, worden de huid en het haar in een enkele stap verbeterd. Het geeft de huid een zijdezacht gevoel en verandert het haar in luxe, weelderige manen. Wonderbaarlijk effectief en wonderbaarlijk multifunctioneel ook. De droge textuur van deze olie wordt direct geabsorbeerd en de nagenoeg 100% natuurlijke formule is verrijkt met vitamine E, gegarandeerd siliconenvrij, en vrij van conserveringsmiddelen en minerale oliën. Bij fotoshoots gebruiken we deze olie ook vaak om net even een mooie finishing touch te geven!

 

www.nuxe.com Huile Prodigieuse – Multi-Usage Dry Oil 50ml € 24,00

 

 

 

Geef een reactie