Beauty

AANGENAME MIST

OOLAB-00154_Ageless mist_wit

De lente zit er aan te komen, maar toch wil het nog wel eens vervelend mistig zijn. Dat niet alle mist vervelend is, bewijst de Ageless Hydra Energizing Facial Mist (alweer zo’n hele lange naam van het fancy label OOLABOO). Deze facial mist is een uiterst hydraterende, opvullende, ultrazachte en vooral kalmerende mist. De mist zorgt ervoor dat de structuur van de huid verfijnt, dankzij hyaluronzuur, en daardoor ook nog opvullend werk. De natuurlijk beschermlaag van de huid wordt verbeterd en de weerstand verhoogd. Het ingrediënt Agave Tequilana zorgt voor hydratatie en maakt de huid zachter en gladder. Pro Vitamine B voedt en beschermt de huid. Het mooie is dat deze mist geschikt is voor alle huidcondities en in het bijzonder voor de huid met fijne lijntjes (de rijpere huid). Maar ook als de huid gevoelig of net geëxfolieerd is. Spray de mist over je gezicht, hals en decolleté (na het reinigen) maar houd dan wel je ogen gesloten, want je wilt niet dat het verdwijnt als mist in je ogen….

www.oolaboo.com Ageless Mist € 44,95

Geef een reactie