Geuren

DER FLAKON

Boss_bottled_intense_eau-de-toilette_100ml_inout

Hugo Boss is natuurlijk van oorsprong Duitser dan Duits. Het merk heeft zo veel internationale allure dat waarschijnlijk veel mensen niet eens weten dat het een Duits label is. En natuurlijk is dat ook helemaal niet boeiend. Een van de iconen van Hugo Boss is Boss Bottled. Een van de meest verkochte herengeuren ter wereld. De flacon is zo bekend qua design dat iedereen gelijk weet dat het de flacon van Boss Bottled is. En de geur is en blijft geweldig. De succesvolle en zelfverzekerde man weet Boss Bottled als een automatisme te vinden. Wil je variëren binnen het thema Boss Bottled? Probeer dan eens de Intense variant. Boss Bottled Intense is iets krachtiger en bevat wat meer hout en kruiden en heeft wat ons betreft nog net iets meer karakter dan de “gewone” Bottled. Maar geuren zijn persoonlijk, dus ga deze geur zelf maar eens proberen of laat je adviseren in de parfumerie!

www.hugoboss.nl  50ml € 65,-

 

Geef een reactie