De cosmeticawereld staat niet stil. We ontvangen bijna dagelijks berichten van nieuwe producten of nieuwe ontwikkelingen. Soms zijn dat hele leuke ontwikkelingen, zoals deze vegan Easy on the Eye make-up remover van Stylpro. Vegan is hot, dat is ons wel duidelijk, want alles moet tegenwoordig vegan én 100% natuurlijk zijn. Dat is deze dus ook. Soms ben je je er ook niet van bewust dat er dierlijke dingen zitten in sommige producten. Bij een remover hadden we dat natuurlijk ook niet verwacht. Maar bij deze nieuwe remover komen er dus geen dierlijke producten of proeven aan te pas. Wat je ook niet nodig hebt bij deze remover zijn de wattenschijfjes. Dat scheelt ook weer een hoop. Een hoop afval bedoelen we, want je gebruikt best veel van die katoenen gevallen. Bij deze remover gebruik je een microvezel wasdoek die je voor gebruik even onder de kraan houdt en na gebruik kun je hem weer vrolijk afspoelen of wassen. Een kind kan de was doen, wij dus ook. Dit is echt wel een fijne make-up remover, aldus Ingrid. Pierre is in het algemeen make-up vrij, dus die heeft even geen mening.

 Stylpro Easy on the Eye Make-Up Remover 100 ml en Face Cloth € 18.95 via bol.com of www.beauty-import.nl