Ook dit product kregen we toegestuurd om te proberen. Altijd leuk, want dit zag er best spannend uit. Het is StylSmile. Dat is een elektrische tandenborstel, maar dan een sonische die daarbij ook nog blauwlicht technologie gebruikt. Daarbij wordt dan ook nog een tandenpasta gebruikt op basis van PAP-tech. De combi van apparaat en tandpasta is wel essentieel, aldus de gebruiksaanwijzing. Er is ook nog een accelerator, die je twee keer per week een kwartiertje gebruikt en daarnaast is het gewoon standaard 2 x per dag twee minuten poetsen. We zijn benieuwd wat het resultaat is. We beschikken beiden over een goed verzorgd gebit waar we best blij mee zijn. Ons streven is niet een licht-in-het-donker-gevend-gebit als Gerard Joling of Lil Kleine. Dat vinden we op zijn zachtst gezegd onnatuurlijk of zoals Pierre het liever zegt: gewoon lelijk. In die zin best eng om dit te gaan gebruiken, maar volgens de gebruiksaanwijzing is het allemaal veilig en pijnloos en vindt het proces ook heel geleidelijk plaats. We hebben vertrouwen en komen binnenkort met een update! Stylsmile Lighten Up tandenborstel € 169,- via bol.com of www.beauty-import.nl