Bij de Lighten Up tandenborstel met blauwlicht (geen UV) hoort dus de STYLSMILE tandpasta, want juist de combinatie zorgt voor het witte effect in 4-weken. In de tandpasta wordt de zogenaamde PAP-tech gebruikt. PAP staat in dit geval niet voor Brinta of Vla maar voor “phthalimido-peroxy-hexanoic acid’. Best onuitspreekbaar vinden wij maar dat is minder relevant. Een snelle blik op Wikipedia leert ons dat het ook als Ftaalimide wordt geschreven. Het is een scheikundige verbinding met een omschrijving dat het een witte kristallijne stof is. Scheikunde was niet ons ding, dat zullen onze scheikundeleraren van vroeger (als ze ons nog kennen) direct bevestigen. Deze tandpasta bevat gelukkig wel fluoride. Dat vinden wij fijn, alhoewel daar ook de meningen over verschillen. Voor ons gevoel is een tandpasta zonder fluoride geen goede tandpasta, maar wellicht komt dat omdat het er vroeger zo ingeramd is. Je kan deze tandpasta dus gewoon 2 keer per dag gebruiken. Een klein nadeel is wel dat de tandpasta niet goedkoop is. Maar goed, wie mooi wil zijn moet pijnlijden. Financiële pijn in dit geval.

Stylsmile tandpasta € 13.95