Als je dan uiteindelijk wittere tanden hebt, al dan niet door het gebruik van de in deze pagina besproken Stylsmile Lighten Up, dan wil je dat natuurlijk ook laten zien en benadrukken. Dat kan met een mooie lippenstift. Deze dieprode, met de wat bizarre naam ‘Lady Killer’ is er eentje die heel mooi past bij witte tanden, maar sowieso goed past op iedere vrouw (of mens, dat is misschien een wat betere uitdrukking). Sommige kleuren geven net een verkeerd effect op je tanden, maar dieprood doet dat in het algemeen niet. Be Creative is een merk dat niet heel bekend is. Je vindt het alleen bij ICI Paris XL. Best de moeite waard om daar een keer naar dit merk te kijken. Het is misschien een beetje ondergewaardeerd, omdat het niet een hele hippe of innovatieve uitstraling heeft, maar het is wel heel mooi. Recent zijn de lipsticks ook gerestyled en ze zien er daardoor gelikt uit. Ze zijn er in vele kleuren en als je er dan toch bij ICI Paris XL bent, kijk dan ook even naar de andere producten van Be Creative Make-Up.


Be Creative ake Sensual Shine Lipstick Ladykiller (008) € 16.95  www.iciparis.xl