Als je op zoek bent naar een handcrème, dan kun je kiezen uit heel veel verschillende merken. Toch denken we dat veel mensen niet direct gaan shoppen voor een handcrème, maar dat je een handcrème meer in een soort impuls koopt. Het merk skincare label Time heeft ook een lekkere handcrème in haar assortiment opgenomen. Dit is er eentje met een zogenaamde ‘age defense’. Prachtige kreet weer, maar je wordt ook van deze handcrème weer niet jonger. Wat een pech. Wat hij wel doet is je de huid van je hand voeden en beschermen tegen invloeden van buitenaf (zon en vervuiling etc.) zodat die huid iets minder snel veroudert. Deze crème zorgt er ook voor dat je handen lekker glad en fris aanvoelen, zonder vet te zijn. Dat bereik je al door 1 of 2 keer per dag even te smeren. Dus als je de volgende keer bij ICI Paris XL bent (want daar wordt Time exclusief verkocht), dan mag je wat ons betreft best een keer je impulsen volgen en deze handcrème kopen.  Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, want hij is bijzonder aangenaam geprijsd.

Time Age Defense Hand Cream 30ML € 5,55  www.iciparis.xl