Nee, maak je geen zorgen. Dit is niet onze voorspelling voor de zomerlook 2017. Hoe mooi ook, maar we denken niet dat dit de meest praktische look is. Deze look is gemaakt voor The College, dè school voor Hairstyling, Make-Up en Styling, gevestigd in Alkmaar.

Onder aanvoering van Educator Roguenne van der Hoeven hebben we model Ashlynn (van Dune Agency) omgetoverd van braaf studentikoos meisje naar een supervamp met big hair. De technieken om dit te doen, leer je tijdens de opleiding Become Hairstyling op The College.

Deze look creëer je niet in een handomdraai en je hebt de wat voorbereiding (in vaktermen heet dat preppen van het haar), tools (krultang) en stylingproducten nodig. Voor het preppen gebruiken we een volumemousse en ook nog een volumepoeder. Echter, het belangrijkste product voor deze look, is natuurlijk de hairspray, in dit geval de Ultra Strong Power Hold Hairspray van Wella. Wellicht voor het milieu een minder goede dag, maar het haar is wel weer & wind bestendig (en prachtig) door deze lak.

De look is afgemaakt door Make-Up Artist Sabrina Borst, die gekozen heeft voor een naturel look, met oranje lippen en mooie glans effecten. Fotograaf: Rick van Willigen.

 
www.the-college.nl