Het gebruik van kussentjes in make-up land is op dit moment populair, zeker bij foundations. Wij vinden het ook best handig en in ‘make-up-artist-land’ wordt ook vaak gewerkt met  kussentjes.

Bobbi Brown heeft een nieuwe variant op het bestaande kussenthema gevonden waar wij om meerdere redenen erg enthousiast over zijn. Eerste reden is de grappige verpakking. De foundation ziet eruit als een poederdoosje en heeft een praktisch spiegeltje aan de binnenkant. Tweede reden is de mooie variatie in kleuren van deze serie foundations, er is zelfs eentje voor de donkere huid. Derde reden is de werking van het kussentje. Je drukt simpel met je vinger (of kwast of bijgeleverde puff) op het kussentje en de foundation laat zich daardoor uitermate makkelijk doseren. Vierde reden is het effect: mooi dekkend, verzorgend (!) en beschermend, zoals je van Bobbi Brown verwacht, gewoon erg goed. Maar de vijfde reden vinden we de mooiste, want je kunt ook losse navullingen kopen en dat vinden we niet alleen slim, maar ook nog eens erg vriendelijk, want je hoeft het mooie doosje dus niet na gebruik weg te gooien: je koopt simpelweg een nieuwe vulling. Vijf kusjes dus voor Bobbi van ons.

Binnenkort verkrijgbaar: Skin Foudation Cushion Compact (navullingen volgen later) www.bobbibrown.nl