Bij het zoeken naar wat het nieuwst product van skincare merk Qiriness betekent, raakten we even van slag. De kreet It’s a Wrap wordt vooral gebruikt als een fotoshoot of scene in een film klaar is of goed is beëindigd. In Nederland kennen we de wrap vooral als onderdeel van Mexicaanse gerechten, maar wat betekent Wrap nu eigenlijk in het Frans. Wij blijven hangen bij ‘wikkel’, maar konden niet vinden wat Qiriness precies bedoelt: ingewikkeld dus. Neemt niet weg dat we weten dat Qiriness (dat merk vind je overigens alleen maar bij Ici Paris XL) geweldige producten maakt en dit is er ook weer eentje om in te lijsten.

Le Wrap Temps Sublime is volgens Qiriness een premium globaal anti-age masker. Het product pakt de problemen aan van de rijpere huid: verlies van stevigheid en spanning, het fijner worden van de huid, een valere teint, uitdroging en dehydratie van het gelaat. Het anti-age masker bevat een mooie hoge concentratie aan actieve bestanddelen en voelt vooral heel prettig aan op de huid. Het trekt niet en je voelt als het ware het masker zijn voedende werk doen. Wat wij daarbij dan ook heel fijn vonden, was het subtiele parfum van dit masker waarin fruit(schil), bloemen en zelfs vanille, muskus en sandelhout gebruikt zijn.

Qiriness Le Wrap Temps Sublime  50 ml € 57,43