En dan ineens is 2017 begonnen. Dit is alweer het eerste weekend na het vieren van Oud en Nieuw en voor veel mensen waarschijnlijk ook al het moment waarop de eerste goede voornemens in het water zijn gevallen. Voor de mensen die dit jaar kiezen om in zichzelf te investeren of om zich te ontwikkelen, hebben we nog wel een goede tip.

Want bij The College in Alkmaar starten eind januari en februari weer de nieuwe vakopleidingen Become Make-Up, Become Styling en Become Hairstyling. Dit zijn fantastische opleidingen waar je respectievelijk Make-Up Artist, Fashion Stylist of HairStylist mee kunt worden. Bij The College werken ze in kleinere groepjes, waardoor je gegarandeerd bent van veel persoonlijke aandacht. Daarnaast krijg je veel uitleg over technieken en achtergronden en maak je veel praktijkuren, waarin je wordt uitgedaagd om je creativiteit te ontdekken en te ontwikkelen en een eigen stijl neer te zetten. Als je zelf nog geen goed voornemen voor 2017 hebt gevonden, dan hebben wij er nu dus eentje, in de vorm van een uitdaging, voor je! Kijk voor meer info op www.the-college.nl of bel met The College: 0725-155150.

Model Jynthe via Dune Agency, Fotografie Rick van Willigen, Make-Up Sabrina Borst en Haar Roguenne van der Hoeven.