LANCASTER - HUILE.eps

Door een zomers bruin tintje zie je er altijd wat beter uit. Alleen te lang in de zon liggen is niet zo goed. Met een half uurtje per dag bouw je je kleur langzaam en ook veilig op. Maar je wilt je kleurtje natuurlijk ook lang houden. Om je veilig een mooie bruine kleur te geven heeft Lancaster natuurlijk al jaren erg goede suncare producten, maar nu komen ze ook met een serie Tan Maximizers. Denk aan een aftersun moisturizer (voor body & face), een repairing aftersun oil, een fijne en verkoelende aftersun spray (mist) en zelfs een aftersun shower bodylotion. Het zijn producten die het effect van je zonnebad direct versterken, je huid optimaal voeden en verzorgen en vervolgens ook nog eens je vers gebrande (niet verbrande!) bruine huidje net wat langer bruin houden. Sterker nog, zelfs zonder het voorafgaande zonnebad, zorgen de producten ook voor een natuurlijke bruine gloed en de geur van een dagje zonnen. Wij slaan die zon niet over, want we houden van de zon, maar na het zonnen slaan we deze producten ook niet over. Al is het alleen al omdat ze de typische Lancaster textuur hebben en daardoor makkelijk in gebruik en aan te brengen zijn en wij natuurlijk zuinig zijn op ons bruine huidje.

Lancaster Tan Maximers vanaf ongeveer € 25,-