Bourjois Contouring Illusion Bronzing & Highlighter

Contouring, shaping, bronzing, highlighting, strobing, soms zien wij met onze knappe beautykoppies de bomen niet meer door het spreekwoordelijke bos. De beautywereld vindt zichzelf vaak opnieuw uit en daarbij horen kennelijk ook allemaal van dit soort fashionable (en dus ook vaak Engelse) kreten.” What’s in a name?” roepen wij dan maar op zijn Engels. Het gaat erom wat een product doet. Het trendy label Bourjois uit Parijs komt nu met een handig 2 in 1 product: Contouring Illusion Powder. Gelukkig zetten ze op de bijzonder fraaie verpakking dat het gaat om een bronzer en highlighter. De bronzer geeft een mooi sunkissed (weer zo’n Engelse kreet, sorry) effect en met de highlighter breng je accenten aan die de sterke punten van je gezicht benadrukken. Klinkt simpel en dat is het met dit erg fijne product ook. Maar oefening baart kunst en overdrijf a.u.b. niet met het bronzen en highlighten. Op internet vind je vrij eenvoudig dramatische en soms ook lachwekkendevoorbeelden van mensen die zichzelf niet knapper maken, juist door een overdosis shapen. Shape met mate is ons devies!

 

Bourjois Paris Contouring Illusion Powder € 15,29