Beauty, Geuren

OUDE EN NIEUWE TABAC

Tabac-Original_After-Shave-Lotion_Flacon+Packin
Tabac is zo’n merk dat bij iedereen wel herinneringen oproept. Denk aan de eerste keer als puber scheren, waarbij je stiekem de geur van je vader hebt gebruikt en je je ineens heel mannelijk voelde, of je eerste date met ook al een puber, die net iets te veel van deze aftershave had gebruikt maar daardoor ineens woest aantrekkelijk werd. Tabac is nog steeds Tabac. Het logo is iets gewijzigd (maar zie je eigenlijk niet) en de flacon is nog steeds van dezelfde mooie zware kwaliteit. Aan de zo herkenbare geur is gelukkig niets gewijzigd. De aftershave van Tabac Original is verfijnd, met een aangename mix van gepeperde en gekruide noten, aangevuld met exotische houtsoorten, amber, muskus en een bloemig complex. Eigenlijk vinden wij het best een originele geur en waarschijnlijk gebruikt Tabac daarom in haar campagnes de toepasselijke kreet: You are the original”.

Aftershave Lotion vanaf € 11,95

Tabac Gentle Men's Care_Range

Tabac is hard op weg om weer helemaal hip & happening te zijn. Niet alleen door de originele geur (zie Tabac Original), maar door een inmiddels heel uitgebreide lijn van verzorgingsproducten voor de man van nu. De Tabac Gentle Men’s Care lijn bevat deodorant, eau de toilette, eau de cologne, zeep, bath & showergel, haarverzorging, aftershave- en gezichtsverzorgingsproducten en natuurlijk allerlei scheerproducten. Eigenlijk waren we best verrast toen we deze hele lijn zagen, want de producten zien er stuk voor stuk erg fraai en best rijk uit. En in de praktijk zijn het ook stuk voor stuk fijne producten die hun werk gewoon goed doen. Het doet denken aan het oude Tabac, maar dan in een nieuw jasje, met nieuw elan, maar zonder de oude flair en het ambachtelijke gevoel te verliezen. Gelukkig zijn de prijzen ook redelijk gebleven!
www.tabac-original.com

Geef een reactie