Beauty

BEAUTYDRINK

Pure Gold Collagen bottle

 

Goed en gezond eten en drinken is cruciaal voor de huid. Volgens deze aloude wijsheid is Pure Gold Collagen ontworpen, waarbij vernieuwende technologie uit Japan is gebruikt en samengewerkt is met Europese wetenschappers. Dit vloeibare supplement, dat sinds kort ook in Nederland bij de apothekers te koop is, helpt om de huid van binnenuit te voeden, waardoor de huid (maar ook nagels en haar) gestimuleerd wordt om er beter, jonger en gezonder uit te zien. Als wij dit soort dingen horen, zijn we natuurlijk direct supernieuwsgierig en willen we meer weten. We gaan het de komende weken proberen, want Pure Collagen Gold belooft in zes weken zichtbaar resultaat. Het drankje heeft een perziksmaak en is een suikervrije melange van gehydroliseerd collageen, hyaluronzuur, mineralen en antioxidanten. Het voelt wat vreemd om te drinken om voor een beter uiterlijk, maar voor dit goede doel drinken wij (ook) graag. Uiteraard blijf je naast dit beautysupplement ook gewoon smeren met de huidverzorging die je gewend bent. We houden je op de hoogte!
PURE GOLD COLLAGEN (10×50 ml flesjes) € 42,- www.gold-collagen.nl

 

Geef een reactie