Beauty, Overig

BEST FRIENDS!

Soms gaan dingen niet zo als dat je verwacht. Heel lang geleden kwamen wij (Ingrid Burger en Pierre Meij) naast elkaar te wonen. Pierre nog student en Ingrid druk bezig met haar eerste stappen in de wereld van beauty. Dat we elkaar leuk vonden, was eigenlijk direct wel duidelijk. De basis voor Best Friends was gelegd. Na vele omzwervingen werken we nu samen en ben ik (Pierre) ingestapt in ColorCrew (www.colorcrew.nl). ColorCrew is al jaren geleden door Ingrid gestart en is een agency in beauty.  Best Friends die samenwerken, kan dat goed gaan? Er is geen enkele twijfel: een volmondig JA!

 1. Hoi.
  Ik heb een vraagje. In de krant van zaterdag 26 november staat een stukje over de herengeur Amen .
  Het stuk is voor de laatste nieuwtjes toch?
  De geur is er al een jaar of 20?
  Mijn favoriete geur. De Tonka variant is wel dit jaar nieuw op de markt.
  Graag reactie.

  Dank je wel

  • colorstories

   Goedemorgen Gerwin, dank je wel voor je reactie. Niet ieder item in ColorStories gaat over nieuwtjes, soms kiezen we ervoor om ook klassiekers te bespreken in onze rubriek, zoals bijvoorbeeld deze A*MEN. Als ik meer voor je kan betekenen, laat het me weten. Fijne dag, Pierre

 2. Marijke

  Ik lees jullie gezellige artikel en dan zie ik Pierre Mey staan. He, is dat DE Pierre?
  Heb ik met je gewerkt bij Proteq of is dit je dubbelganger en naam genoot?
  Leuk om jullie site te lezen en veel succes met alles, en als het wel zo is, ach Pierre wat een tijd geleden!
  Lieve groetjes
  Marijke Bruin
  Heiloo

Leave a Reply

Thema door Anders Norén